dimarts, 25 d’octubre del 2011

Abecedari animat



En Jordi Teixidó ens proposa aquesta activitat tan rica com senzilla molt ben representada en el seu vídeo Abecedari animat. Podeu veure com amb els objectes més senzills i a l' abast de tots es poden fer jocs de vocabulari ben engrescadors. Felicitem al seu autor per haver triat paraules tan properesals nens i pel seu imaginatiu muntatge.
Us proposem que feu el vostre propi joc de vocabulari ja sigui amb lletres magnètiques, de fusta o retallades d'un diari. Aneu buscant imatges dels objectes més habituals i construiu el seu nom amb les lletres.
Un cop ben treballat el nom només cal fer alguns cartrons amb verbs i adjectius molt senzills i ja podeu anar fent les primeres frases. Però no cal córrer, només és una proposta que funciona ab nens molt xerraires.



Una activitat molt interessant és la que fan a l'escola Agustí Gifre en el seu vídeo Experimentem amb el cos que podeu veure clicant aquí. Aquestes construccions de les lletres a terra entre varios nens ajuden per una banda a interioritzar la lletra en l'esquema corporal però per l' altra a la consciència d' equip.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada