dimarts, 8 de novembre del 2011

Pissarra digital o tradicional ? és igual

Us ve de gust debatre entre la conveniència de la pissarra digital per damunt de la tradicional ?. Per què absurdes polèmiques?  És qüestió de fàcil solució quan el nostre lema sempre ha estat compartir no competir. Benvinguda la tecnologia intel·lgentment usada. Però reservem a la nostra vella companya de tants anys, un racó per a qualsevol improvització. Ella i el seu guix sempe estaran en disponibilitat per a quan falli l' electricitat. Innovació i tradició en la justa proporció.


Les noves generacions han de ser tan àgils amb els botons com amb les improvitzacions. Saber-se expressar els ajudarà a canalitzar el bombardeig d' nformacions que es barregen amb les seves pròpies sensacions i emocions.


És necessari que es submergeixin en el món real més que en el virtual, per tal de que es mogui més el seu cos que la seva ment. Que el seu dit al ratolí no els privi de la veritable exprerimentació per tal de vivenciar i no només visualitzar. En un món en el qual el llenguatge audiovisual és l' idioma universal, el seu poderós atractiu pot ser nociu, sinó se sap combinar amb experimentar en la realitat per tal de poder interioritzar, discriminar o assimilar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada