dimarts, 7 de febrer del 2012

Sorpresa: màgia per als més petits

Els més menuts són un públic molt agraït, perquè gràcies a la seva fantasia viuen la màgia amb molta alegria. Hi ha molts trucs preparats de cordes, daus, cartes i mocadors. Però podeu començar amb trucs casolans barrejant líquids amb resultats imprevisibles i la seva sorpresa ho convertirà en màgia.



Només cal ajuntar aigua i oli en un got. Per molt que remenem mai es barregen. Es fan moltes boles grogues i després tornen a separar-se. Pels petits resulta emocionant. Si a més hi afegim colorant alimentici és més espectacular. Per acabar el colorant vermell el posem a una ampolla d' aigua i fins que es barreja fa uns dibuixos abstractes molt atracius. Un cop diluïda del tot, podeu beure un got d' aquesta aigua vermella i us pessigueu les galtes fent veure que us esteu tornant vermells. Molts nanos també voldran provar-ho, i podeu fer que es miren a un mirall per veure ells també es tornen vermells.

Ajuda molt fer comèdia, un barret, una vareta i fins i tot una capa. Quan feu sevir la vareta pronuncieu les paraules màgiques més habituals o inventeu-ne de noves.
Es bo intercalar aquestes activitats d' esplai entremig d' altres que requereixen més concentració, per tal de no saturar la seva atenció.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada