dimarts, 17 d’abril del 2012

Embarbussaments

Els jocs de paraules que contenen dificultats de pronunciació que requereixen concentració per no caure al parany són els embarbussaments. En aquest  enllaç de la xtec en trobareu una pila ordenats alfabeticament.

Però també podeu provar d' inventar jocs de paraules com aquest vosaltres mateixos. Aquí en teniu un amb el so TX que ens ocupa aquests dies.


Aquesta nina de la fotografia és de paper maixé i està feta per unes noies molt artistes anomenades Bufallums.  Ens ha agradat retrobar-les buscant una nina amb pitxi  perquè admirem la seva capacitat de confeccionar amb les seves mans allò que tú pots imaginar. Amb el seu art donen vida a les il·lusions dels altres.

En realitat, els putxinel·lis són titelles de guant i sovint no tenen peus, i si els tenen els porten penjant. però hem triat aquesta nina pel seu posat interessant i el seu pitxi elegant. Fer les vostres pròpies titelles o inventar-vos petits guions de teatre també pot ser un bon exercici de lectoescriptura i sobretot d' expressió oral. Com que estàs darrera la cortina t' atreveixes més a fer comèdia i és divertit fer divertir als demés. Apa, animeu-vos.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada